lauantai 31. toukokuuta 2014

Epäneutraali Suomi-valtiomme taitaa olla rappiolla lomamme alkaessa.

Neutraalius meidän modernissa yhteiskunnassamme on pahasti rappiolla. Olin tänään yleisessä kouluun liittyvässä tilaisuudessa, jossa joukko ahkerasti opiskelemaan pakotettuja ihmisiä sai laittaa päähänsä valkoisen hatun. Ja tässä tilaisuudessa laulettiin suvivirsi! Järkyttävää! :O

Suvivirrestä löytyvät ainakin seuraavat kiro sanat: "Jumala", "Herra" ja "Luoja".

Sen lisäksi itse rehtori kehtasi mainita puheessaan suvivirren tärkeänä meille suomalaisille loman alkamisen symbolina. Kuka hän oikein kuvittelee olevansa! Edusti puheessaan julkeasti Suomen kansaa valheellisilla väittämillä. Luulen jopa nähneeni tilaisuudessa yhden muslimin! Hän oli varmasti järkyttynyt tällaisesta puheesta.

Mitäköhän me ajattelisimme, jos matkustaisimme esimerkiksi johonkin Lähi-Idän maahan, mistä hän luultavasti oli kotoisin, ja siellä julkisissa laitoksissa, kuten kouluissa, harjoitettaisiin islamia julkisesti? Olisimme tietenkin äärimmäisen järkyttyneitä.

Suvaitsemattomuus on ainoastaan meidän länsimaalaisten ongelma. Tämän voi päätellä esimerkiksi siitä, että en ole ikinä nähnyt länsimaalaisen median ulkopuolella yhtä voimakkaasti kenenkään vaativan oikeuksiaan niin vahvasti. Sivistyneeksi kutsutuissa länsimaissa ihmiset siis kokevat paljon enemmän epätasa-arvoa, rasismia ja suvaitsemattomuutta, kuin missään muualla. Tämä on aivan kamalaa.

Ystävämme Googlen kuvahausta satunnaisesti mielivaltaisista syistä poimittu poliittisesti neutraali ylioppilaslakkikin on kauhuissaan lisääntyneestä rasismin ja epätasa-arvon ja syrjinnän ja ihmisten määrästä.
On siis korkea aika pysäyttää kehitys ja heittää järki roskikseen paremman hyvin vointi yhteiskunnan hyväksi. Järjen avullahan pääteltynä näitä ongelmia on vaikea ottaa niin tosissaan kuin pitäisi.

Niin se lomakin alkoi. Saatan loman aikana käydä itänaapurissa kyläilemässä. Saa nähdä mikä on heidän tasa-arvoisen yhteiskuntansa salaisuus. Ehkä samaa käytäntöä voisi soveltaa Suomeen.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti